HOTEL hotel
Lemon Tree is een accomodatie gelegen tussen Gumbet en Bitez. De accomodatie bestaat uit: 12 appartementen met woonkamer en een slaapkamer( voor max. 3 pers) 4 appartementen met woonkamer en twee slaapkamers ( voor max. 4pers.) 2 suitapp. met ruime woonkamer en 2 slaapkamers( voor max 4 volwassenen en 1 kind) Alle appt. hebben een balkon of terras, satteliet tv, telefoon en airco in .de slaapkamer(s). Iedere dag schoonmaak, schoon linnengoed ieder 3e dag, schone handdoeken op verzoek.
RESTAURANT & BAR hotel
In deze accomodatie zijn er 2zwembaden voor groot en klein: het grote bad 70m2 is 1.50-1.60 diep Het kleine bad 10m2 is 40cm diep. Rond het zwembad is een genoeg ruimte, onze bar en restaurant zijn de gehele dag open. We serveren ontbijt, lunch en diners en natuurlijk allerlei snacks. In de bar kunt u zowel Turkse als buitenlandse drankjes drinken. Een avondje barbequeen bij het zwembad is mogelijk en geeft een extra vakantiegevoel.
APPARTEMENT hotel
U kunt gebruik maken van de wasserij-service , er is 24 uur warm water en draadloos internet, kluisjes in ieder appt. en het gehele complex wordt bewaakt door camera's. Daarnaast is er tafeltennis, tafelvoetbal, biljart en bij de bar is een grootbeeld satteliettelevisie , waar u internationale sportwedstrijden etc. kunt bekijken. De familie Koseoglu heet u van harte welkom en zal er alles aan doen om u een fijne vakantie te bezorgen.
COMMUNICATIE
Kavaklı Sarnıç Straat No: 69
Bitez / BODRUM
+90 252 319 72 72
+90 535 390 37 15
info@lemontreeapartotel.com
LEMON TREE APART HOTEL
Auteursrecht 2014 Lemon Tree Apart Otel.com barokmedia